júl
18

Július hava - Naptár

| Szerző: ezo.tv | 1:59 am

Mindannyian egy járművön utazunk, Föld bolygónak nevezzük. Még ha tágabb értelemben különbözőek is vagyunk minden, ami velünk történik, kihat másokra, és minden, ami másokkal, kihat ránk.

Lassan megnyugszanak a kedélyek az égen is és a földön is. Ebben a hónapban a nagyon nehéz konstellációktól eltekintve viszonylag kedvezőbb bolygóállások kísérik utunkat ezért pihenésre, nyaralásra leginkább ez a hónap a megfelelő. Szóba jöhet még augusztus második fele, de az augusztus eleje semmi esetre sem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Július 19. hétfő

Ezen a héten egy nehéz szakasz kezdődik, ennek a nyárnak a második legnehezebb időszaka, mely nagyjából augusztus közepéig tart. Úgy érdemes tervezni, hogy 22-éig még nyugodt napoknak nézünk elébe, 23-tól azonban a nehézségek egyre erősödnek. A mai nap a Hold a Skorpióban van, ami kedvez a nyugodt munkavégzésnek, vagy a lazító visszavonulásnak, ha szabadságon lennénk. Műtéti szempontból a gyomor és a lábfej területén javasolt kezelést végeztetni.

 

Július 20. kedd

Minden szempontból hasonló a tegnapi naphoz.

 

Július 21. szerda

Az utolsó kellemes nap Júliusban. A Hold átmegy a Nyilasba és a pozitív fényszögkapcsolatok kedveznek akár az aktív, akár a passzív időtöltésnek. Sok mindent megoldhatunk, elintézhetünk. Ha a nehéz napokat nyaralással akarjuk tölteni, akkor ma érdemes elutaznunk. Műtéti szempontból a szív és érrendszer területe, valamint a hátgerinc ill. a fej jöhetnek szóba.

 

Július 22. csütörtök

Nagyjából hasonló a tegnapi naphoz. Nincs annyi előnyös fényszög, de viszonylag még mindenre kedvezőnek mondható.

 

Július 23. péntek

A Nap ma átmegy az Oroszlánba, a Hold a délelőtt folyamán a Bakba és a Mars megközelíti a Szaturnuszt. Ezen kívül számtalan nehéz fényszög látható még az égen. Olyan időszakba érünk, amikor maximálisan visszafogottnak és alázatosnak illik lenni. Minden elkapkodottság, elbizakodottság súlyos következményekkel járhat. Most van ideje az elmélkedésnek és minden olyan önismereti gyakorlatnak, mely emeli szellemi és spirituális szintünket. Műtétre teljesen alkalmatlan.

 

Július 24. szombat

A mai nap valamivel könnyebb. Érdemes házunk táján körülnézni, rendezgetni vagy lazítani, esetleg régóta halogatott feladatainkat elvégezni. Gyakoroljuk az önmagunk iránt érzett szeretetet és elfogadást.

 

Július 25. vasárnap

A Jupiter és a Plútó pontos derékszögben állnak egymással. A válság időszaka ez, de gondoljunk arra, hogy minden válság a változást hozza előtérbe, valamint az egyének válsága összeadódik, és ebből jön létre a tömegválság. Estére érdemes szellemi, spirituális programot tervezni, hasonló gondolkodású ismerősökkel, barátokkal.

 

Július 26. hétfő

Ma telihold van a Merkúr szembeáll a Neptunusszal, az Uránusz pontos oppozícióban a Szaturnusszal, ezért legjobb, ha maradunk a fenekünkön, elmélkedünk, olvasgatunk. Műtétre teljesen alkalmatlan.

 

Július 27. kedd

Hasonló a tegnapi naphoz, műtétre továbbra se gondoljunk.

 

Július 28. szerda

Ma még a Hold is eléri a Neptunuszt. Félreértések, csalódások, kellemetlen hangulati epizódok érhetnek minket. Továbbra is jobb, ha inkább visszavonulva, belső lelki életünkkel foglalkozunk. Ezt az is alátámasztja, hogy a Hold a Halakban jár.

 

Július 29. csütörtök

A Mars kritikus kapcsolatba kerül az Uránusszal, holnap átlép a Mérlegbe. Ilyenkor hajlamosak vagyunk túlzásokba esni, akár kapcsolatainkban, akár vágyaink megítélésében, akaratunk érvényesítésében. A Halak Hold segíthet abban, hogy továbbra is visszafogottan, kikapcsolódva, belső lelki értékeinket ápolgatva éljük meg ezt a mai napot. Műtétre továbbra is alkalmatlan.

 

Július 30. péntek

A mai és a holnapi nap rendkívül kritikus. A Mars, a Hold, a Szaturnusz igen nehéz bolygóállásai láthatóak az égen. Önkontroll, önismeret, életünk átgondolása a leghelyesebb, amit tehetünk. Béke, harmóniakeresés, megnyugvás, erre helyezzük a hangsúlyt és kerüljünk minden vitát, elhamarkodott cselekedetet. Az egyéni testedzésben is legyünk visszafogottak. Ügyeljünk a táplálkozásunkra és folyadékfogyasztásunkra. Műtétre teljesen alkalmatlan.

 

Július 31. szombat

Hasonló a tegnapi naphoz, azzal a különbséggel, hogy még nagyobb csábítást érezhetünk a túlzásokra azáltal, hogy a Hold tegnap este belépett a Kos jelébe. Ennek ellenére ez most a visszafogottság ideje kell legyen!

EZO Élet Magazin

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eso-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr972158202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása